Island Fotballdrakter

by Felisha Lady
Published: January 13, 2022 (2 weeks ago)
$29.99
Location
Norway

Kjøp Portugal Borte Landslagsdrakt, Billige Island Fotballdrakter


Billige Fotballdrakter

retweetet dem sammen med flere

For de fleste fotballspillere ved EM 2020 er ros fra Gary

men for svenske alexander billige fotballdrakter til å spille utenfor

For de fleste fotballspillere ved EM 2020 er ros fra Gary Lineker et hederstegn. Men for svenske Alexander Isak vil komplimenter fra BBC-verten ikke gå ham til hodet med det første.

Etter at Isak spilte hovedrollen i Sveriges 1-0-seier over Slovakia ved EM 2020 på fredag, sang Lineker lovprisningene og spådde et stort antall av Europas store sider vil være interessert i å signere Isak i overgangsvinduet for sommeren.

Kjøp Portugal Borte Landslagsdrakt Men da Linekers ord ble satt til Sveriges øyeblikksmann etter kampen, ble de møtt med en tafatt tørr respons.

Isaks sitater kom snart til Lineker via Twitter, og 60-åringen retweetet dem sammen med «bestefar»-emojien.

Og Lineker ble snart lekent hånet av Piers Morgan om sitatene, mens Morgan retweetet dem sammen med flere «gråtende av latter»-emojis.

Billige Island Fotballdrakter Den 21 år gamle spissspilleren spilte en sentral rolle i straffen som ga Sverige 1-0-seieren – og slo en herlig ball gjennom til Robin Quaison som ble felt av den slovakiske keeper Martin Dubravka, noe som tillot Emil Forsberg å smelle hjem fra 12 meter. .

Isak, som scoret 17 LaLiga-mål for Real Sociedad forrige sesong, har blitt koblet av rapporter med en overgang til Arsenal og Lineker antydet at spissen skulle bli breakout-stjernen for turneringen.

BBC- og Sportsmail-eksperten Micah Richards mener Isak er en “perle” av spilleren etter hans heroikk mot Sverige og fremhevet 21-åringens nylige koblinger ved rapporter til Arsenal.

Isak har ennå ikke kommet seg ut av EM 2020 denne sommeren, men imponerte under Sveriges første gruppespill – uavgjort 0-0 mot Spania mandag kveld.

Spissen var et problem for både det spanske og det slovakiske forsvaret, med tidligere Arsenal-forsvarsspiller Alex Scott som hevdet at han ga laget sitt en sårt tiltrengt gnist etter en kjedelig første omgang i St. Petersburg.

Mikel Artetas Arsenal har klubbkaptein Pierre-Emerick Aubameyang og Alexandre Lacazette som førstevalgspissalternativer, selv om sistnevnte bare har ett år igjen av Gunners-kontrakten.

Eddie Nketiah, Gabriel Martinelli og Folarin Balogun er back-up-spissene på Emirates Stadium, selv om brasilianeren er i stand til å spille utenfor.

Goedkope PSG shirt

Magliette Bayer Leverkusen